Varför jag aldrig kommer att köpa en stor Touring-cykel igen!

Previous Article
Next Article

One Reply to “Varför jag aldrig kommer att köpa en stor Touring-cykel igen!”

  1. Webbmaster

    Håller helt med jag tycker att det mest irriterande är när man kör på enormt kraftfulla cyklar är att andra bilister tycker att den allmänna vägen är racerbanor och vill köra om till varje pris och, speciellt elbilar och Tyska lyxbilar, jag har en Afrika twin DCT. tri colour Blå- Röd-Vit den är stor och ser ut som en polismotorcykel på 250 kg och bilisternas frustration ökar först när de förstår att det inte är Polisen .
    jag köpte en Yamaha ”Street Roster” 400 2016 förra månaden Classic ,Vacker och 80 kg lättare än min AT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.