Björkenäs moped och motorcykelmuseum

Björkenäs har stängt för säsongen och öppnar igen 1 maj. 🛵

Björkenäs moped och motorcykelmuseum är ett paradis för nostalgiska motorfantaster, här hittar du en stor samling av 300 mopeder, många trampcyklar och 40 stycken motorcyklar. Museet är ett resultat av många års samlande av Anders Arnesson.. Det genuina intresse och breda kunskap som Anders har gör att du under ditt museumbesök kan få svar på dina frågor kring de olika modellerna av mopeder och motorcyklar som ryms på gården. Museet, som har säsongsöppet, hittar du utanför Gränna, följ skyltningen från Tranåsvägen. Undertexter på engelska. Mopedmuseet Björkenäs mellangård 8 563 92 Gränna Sweden

https://youtu.be/EU93m4KxCcw

Björkenäs Moped och Mopedmuseum vägbeskrivning

Föregående artikel
Nästa artikel

Ett svar på “Björkenäs moped och motorcykelmuseum”

  1. Lennart Hjelmqvist

    Trevligt museum. Jag har varit där och undrar alltid hur mycket snö som kommer in genom väggarna nu på vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.